Naken i snö

Skidåkning uppifrån och ner, livet i centrum

En släng av nattlig resfeber..

Kategori: Fernie

Alldeles nyss så låg jag som vanligt i min säng och hörde John Blund i fjärran. Ännu fanns lite tid att fundera över livet och på vad som komma skall. Sakta började tankarna närma sig försäkringar, liftkort och midjedjup snö. Hur många dagar är det då kvar? Jo, det vet Gabbe, det är 17 dagar kvar för det står på Gabbes msn, har man räknat ner från 140 så glömmer man inte sånt. Om 3 dagar är det 2 veckor kvar, ett leende sprider sig i Gabbes ansikte. Glädjen blir dock kortvarig. SKRÄCK, ÅNGEST OCH EN KÄNSLA AV VILSENHET TAR ÖVER GABBES KROPP OCH KASTAR HONOM UR SÄNGEN! -Ska jag verkligen åka långt åt helvete för att åka lite skidor? Ska jag kasta bort alla mina besparingar på snö? Telefonen ringer och Basses lugna röst hörs i andra änden. Det räckte för att lugna Gabbe, nu tycker inte Gabbe längre att han kastar bort sina pengar. Gabbe hade bara fått en släng av nattlig resfeber.

Den ljusnande framtid!

Kategori: Fernie

Efter de första inlägget infann sig en känsla av att det inte förmedlade budskapet av denna blogg. Ändamålet ska inte enbart vara nakenbilder, då de redan finns andra sidor som kan förmedla den biten bättre än två amatörer. Syftet är att visa vad som försigår på våran resa till Kanada. Där vi ska åka skidor, jobba, bli goda vänner med en björn, komma närmre naturen genom lavin och finna en rikkärlek!

popcorn bjudes till naken man i snö..

Kategori: Fernie

basse och gabbes superblogg, som ska ta er på en skriftlig och bildlig resa genom Kanads djupaste skogar, fyllda med skandalösafoton.... ETT FÖRSTA LOVORD, vi ska ha bilder på våra nakna kroppar i alla städers snöhögar, allt för att öka läsarantalet på sidan. Vi tänker inte komma hem, vi ska leva på våran konst vi ska bli den nya OSLOITERN! över till Oslo, mest nakenbilder från den 9/11-09 till 1/5-10 kommer ta hem ett finfint pris som ska komma genom diskutioner parterna i mellan.. Tackhej

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Fernie