Naken i snö

Skidåkning uppifrån och ner, livet i centrum

Närmar sig med snöstorm-steg.

Kategori: ST.Anton

Resan stundar. Saker och ting börjar falla på sin plats. Mina skidor kommer idag, bara 10 veckor försenade. Dåligt kan man tycka eftersom de beställdes i Augusti. Adam fick sina Armada JJ för ett bra tag sen, har varit lagom sugen sen dess. Men det bör vara det sista i utrustningsväg. Så nu återstår bara att fira nyår och packa.

Jag trodde väl aldrig jag skulle säga det men nu står en volvo 745 i vår ägo. Det värsta är väl ändå att man är lite stolt. Men som tur är den inte utrustad med "raka rör", "lastbilsturbo" eller nått annat trams som man genom sin uppväxt i bonigaste Småland fått höra att man måste ha. Alltså en helt vanlig "sosse-container". Efter en dag på biltema med Adam och ett startmotor-byte så var den klar för avfärd. Åtminstone trodde vi det i en dag eller två. Det fick bli ett batteribyte också. Sen att det skramlar lite här och där skiter vi i för tillfället.

Basse kommer ner först i början av Februari så för tillfället är det bara Herr Gabriel och Herr Adam som ska reda ut diverse boendeproblem och annat. En annan detalj som är ganska väsentlig är vart vi ska. Kan meddela att St.Anton nu inte är huvudmålet. Planen nu är att ta sig ner till Engelberg/Schweiz. Det beror mest på att Engelberg inte har samma partystatus och har grym fallhöjd (närmare 2000m). Vi åker alltså inte till alperna för att festa, skidåkningen måste alltid vara prio 1.

Den som läste vår mycket dåligt uppdaterade blogg förra vintern ser att det har hänt lite. Lite förändring skadar inte. Har lagt upp en Spotify-länk (ovan bilden till vänster) för den som vill höra vilken musik som spelas i backen. Det är tänkt att den ska växa under säsongen, ingen imponerande lista just nu.
/Gabbe