Naken i snö

Skidåkning uppifrån och ner, livet i centrum

No Coke...

Kategori: ST.Anton

Ne precis som Dr. Alban säger så har vi inget kokain... men det gör detsamma.. enligt Ola Rapace (hänvisar till Aftonbladet) så är det ändå en svennedrog. Så utan kokain försmäktar vi nu på denna ö/berg.

Efter en mycket välplanerad vecka så fick vi idag åka lite puder. I onsdags gick vi ut i St. Anton, det var mycket trevligt förutom att någon buse hade ätit upp all vår ost dagen där på. Ja planen var att dricka på onsdag, vara dålig på torsdag och till sist få åka skidor på fredagen då alla snö hade trillat ner.

Fina "fitt" fredagsmorgon vi älskar dig.
Efter att ha vaknat tidigt för att vara först till liften upptäckte jag och min trogne kompanjon GP att 740 satt fast! Lungt då vi plockade fram snökedjorna. Frid och fröjd tills vi var ca 2 km från St. Anton.. Skrammel rassel från vänster bakhjul, snökedjan var kaputt :( skit i det.
Framme äntligen.. Efter att ha fått två åk tror jag så tänkte berget: OHO! tredje gången gillt nu killar. Efter att bytt ut den fina puderåkningen mot klipp och stenåkning åkte jag ner själv från berget medans Gabbe tog liften ner. Inga brutna ben, bara brutna skidor.. Nu tänkte vi att den fina dagen var över, men icke! Gabbe lämnade in sina nya skrotiga skidor och fick de fixade på 20 min och 10 €. Så glada i hågen drog vi vidare upp på berget och trodde att inget mer ont kan hända idag. Fel hade vi. I vår extas påväg ner i pudret gjorde jag en "snygg vänstersväng" och Gabbe gjorde en "snygg högersväng" vilket ledde till en väldigt intim sekund i backen.. Efter vi båda slutat att utforska olika stjärnkonstilationer tog vi oss ner. Efter att ha bevandrat oss i astronomi/astrologi (care) så fick vi ett par fina och ett par mindre fina åk och till slut tog vi oss hem oskadda.

Checka in "Dr. Alban - No Coke" tungt....

/Adam

Kommentarer

  • Anonym säger:

    aweawewae :D mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön, BASSESDAG! :D

    2011-01-24 | 00:12:25
  • Anonym säger:

    då ska vi ha roligt!

    2011-01-24 | 00:13:06

Kommentera inlägget här: